Anna Lindman

Leg. Naprapat

Jag blev klar med studierna vid Naprapathögskolan 2004, därefter följde ett praktikår inom landstinget bla på Hudiksvalls sjukhus med Ortoped Ingmar Lundgren som handledare samt på Ryggklinik Härnösand Sundsvall AB, där PA (Strumpan) Forsberg var min handledare.
Därefter har jag arbetat på Härnösands ryggklinik som leg. Naprapat. Arbetet har bestått av företagsbehadlingar, idottsbehandllingar på både motions- & elitnivå samt ”vanliga” klinikbehandlingar. Har även hållit en del föreläsningar och träningsgrupper.

Förutom att ge dig som patient hjälp genom behandling fanns redan under utbildningen viljan att hitta nyckeln som du som patient själv kan använda för att lyckas med rehabiliteringen och att motverka ett återfall i dina besvär. För mig är den stora nyckeln BÅLSTABILITETSTRÄNING & funktionell träning!!

Det handlar om att hitta grundstabiliteten i kroppen genom att träna upp styrkan i kroppens egna korsett. Detta jobbar jag med både enskilt och i grupp.

Min strävan är att du som patient ska känna dig nöjd och trygg när du lämnar behandlingen. För mig innebär det att vi tillsammans kommit fram till vad du själv kan göra för att må bättre och lagt upp en rehabiliteringsplan samt att du känner dig trygg i att du fått svar på dina frågor och funderingar om dina besvär.

logo_footer_white2Naprapatkliniken Sundsvall

Anna Lindman – Leg. Naprapat
Slöjdgatan 5
852 34 Sundsvall
Vxl 060 – 53 88 90
Mob 070 – 203 93 13

icon_social_fb

logo_backontrack_foot

SVNAP_Logo_c