Vi är en legitimerad naprapat som råder bot på nedsatt funktion och smärta i samband med allmänna motgångar eller arbetsskador i Sundsvall. Här slipper du väntetider och remisskrav samtidigt som du får beprövade behandlingar som lindrar dina bekymmer. Naprapatkliniken är en erfaren, kompetent och personlig klinik nära dig. Välkommen in till oss i Sundsvall för att behandla arbetsskador!

Ett lyckat resultat

Naprapatkliniken tar hand om ett illavarslande ryggskott, din bekymrande nackspärr eller en tyngande spänningshuvudvärk. Faktum är att en naprapat har kompetens att både diagnostisera, behandla och återanpassa din kropp från alla möjliga besvär.

Bristande ergonomi och timmar i en obekväm eller felaktig arbetsställning ligger allt som oftast till grund för smärta eller nedsatt funktion i ben, muskler och leder. Problem som man sällan kan sätta någon fullständig medicinsk definition på. I egenskap av naprapat kan vi med hjälp av metoder såsom massage, TNS, akupunktur, manipulation, triggerpunktbehandling, stretching och träning behandla dina bekymmer samtidigt som vi förebygger risken för nya. På så sätt ser vi till att råda bot på dina arbetsskador. I Sundsvall hittar du oss på Storgatan 31, ta kontakt med oss!

Kontakta oss på Naprapatkliniken för att behandla oroande arbetsskador i Sundsvall!
Välkommen in.

Kontakta mig
Kontakta mig för Arbetsskador, Sundsvall

Anna Lindman, leg. naprapat

Växel: 060- 53 88 90 (Gemensamt med Ryggklinik Härnösand Sundsvall AB)
Mobil: 070- 203 93 13
E-post: anna@naprapatklinik.nu

Hitta hit

Storgatan 31
852 30 Sundsvall

Visa på karta »