Vi är kliniken som finns tillhands för dig med alltifrån eländig huvudvärk, till stela axlar och besvärande ryggskott. Vi är Sundsvalls legitimerade naprapat med rutin och praktik för vad som fungerar och för vad som får din kropp att må bättre idag och imorgon.

Vi ger dig proffsig och kompetent konsultation och ser till att du blir av med besvären. Vi gör dig kvitt från ditt ryggskott. Välkommen in.

Med kompetens och erfarenhet som en stor klinik

Ryggskott kan ha sin orsak i en mängd beteenden. Bland annat i överbelastande eller felaktig träning. I långvariga och statiska arbetsställningar eller till och med på grund av stress. Allt som oftast har den emellertid ingen tydlig medicinsk definition. Symptomen ter sig oftast på samma sätt och innebär smärta i muskler, diskar eller leder mellan kotorna i ländryggen. På Naprapatkliniken ser vi till att behandla ditt ryggskott i Sundsvall smidigt och kliniskt. Vi analyserar vad som kan förorsakat problemet och förebygger uppkomsten av nya symptom – dels genom behandling, och dels genom rehabiliteringsträning. Tillsammans tar vi fram en lösning som kommer överens med din kropp.

Vänd dig till Naprapatkliniken vid behandling av ditt ryggskott i Sundsvall.

Välkommen in!

Kontakta mig
Kontakta mig för Ryggskott, Sundsvall

Anna Lindman, leg. naprapat

Växel: 060- 53 88 90 (Gemensamt med Ryggklinik Härnösand Sundsvall AB)
Mobil: 070- 203 93 13
E-post: anna@naprapatklinik.nu

Hitta hit

Storgatan 31
852 30 Sundsvall

Visa på karta »