Beställ din massage i Sundsvall här

Är du intresserad av att gå på massage i Sundsvall? Vi är den kvalificerade kliniken som tar hand om dina kroniska och akuta kroppsliga problem. Hos oss råder vi bot på din nackspärr, dina ömma axlar, den stela ryggen och dina överbelastade knän. Vi finns till för dig som söker de alternativa behandlingar bara en naprapat kan utföra, eller dig som helt enkelt önskar traditionell massage Sundsvall. Välkommen till Naprapatkliniken!

Som naprapat har vi metoder och verktyg för att inte bara minska smärtan, utan även lokalisera den faktiska källan till problemet. Vi skaffar en överblick av hela din kropp och kan på så sätt direkt behandla grundorsaken till dina bekymmer, med exempelvis massage. I Sundsvall ger vi dig konsultation och behandlingar som gör din vardag lite enklare.

Vi avlastar dig!

Massage SundsvallOfta är ryggont, stela axlar och ledbesvär ett efterspel av att du på jobbet ständigt befinner dig i en statiskt och missgynnsam arbetsställning. De felaktiga rutinerna triggar på så sätt smärtan. Med massage ser vi till att dels lindra symptomen samtidigt som vi ger dig handfasta tips på hur du undviker dem i framtiden.

Vi ser till så att din kropp är i sin bästa dager, både nu och imorgon. Vänd dig till oss för massage i Sundsvall.

Välkommen!

Kontakta mig
Kontakta mig för Massage Sundsvall

Anna Lindman, leg. naprapat

Växel: 060- 53 88 90 (Gemensamt med Ryggklinik Härnösand Sundsvall AB)
Mobil: 070- 203 93 13
E-post: anna@naprapatklinik.nu

Hitta hit

Storgatan 31
852 30 Sundsvall

Visa på karta »