Vi är kliniken som behandlar och förebygger den bekymrande nackspärren, det illavarslande ryggskottet och dina ledbesvär i Sundsvall. Vi är en legitimerad klinik som tar problemen på allvar och bemöter dig med proffsig, kvalificerad kompetens. Hos oss blir du av med akut och kronisk smärta eller nedsatt rörelsekapacitet i kroppen. Vi ser till att lokalisera källorna till problemen, behandlar dem, och minska risken för uppkomsten av nya besvär. Välkommen att kontakta oss vid såväl muskel- rygg- och ledbesvär i Sundsvall – vi råder bot på problemen.

Orsaken till dina problem

Allt som oftast finns en tydlig diskrepans mellan symptom och den faktiska källan till dina bekymmer. Statiska och felaktiga arbetsställningar, överbelastning eller obalans ger vanligen upphov till ryggont, nackproblem, huvudvärk eller ledbesvär. I Sundsvall, på Naprapatkliniken, har vi kunskapen som krävs för att bli av med dem. Som naprapat har man verktygen till att söka upp grundorsaken till exempelvis dina ledbesvär, råda bot på dem, och tillsammans med dig öva in metoder till att bli av med problemen i framtiden.

En liten klinik med kompetens som en stor. Vi lovar dig en noggrann utredning av dina besvär, en sund behandling av problemen och handfasta tips som får din kropp att må bra över tid!

Vid ledbesvär i Sundsvall ¬¬– välkommen in.

Kontakta mig
Kontakta mig för Ledbesvär, Sundsvall

Anna Lindman, leg. naprapat

Växel: 060- 53 88 90 (Gemensamt med Ryggklinik Härnösand Sundsvall AB)
Mobil: 070- 203 93 13
E-post: anna@naprapatklinik.nu

Hitta hit

Storgatan 31
852 30 Sundsvall

Visa på karta »