Välkommen till din legitimerade naprapat i Sundsvall. Hos oss ser vi till att behandla och förebygga mot smärta och nedsatt funktion i muskler, rygg och leder. Till oss kan du vända dig oavsett om du upplever kronisk huvudvärk, nackspärr vid statiska arbetspositioner, eller för behandling och konsultation vid idrottsskador. Som naprapat analyserar vi din hälsa, råder bot på det faktiska problemet och minskar risken för uppkomst av nya. Maila, ring eller besök oss på Storgatan 31 vid besvärande idrottsskador i Sundsvall.

Behandling

Som naprapat har man stor insikt musklernas, ledernas och benens samspel med varandra. Vi har behandlat patienter med såväl ihållande problem som akuta. Vid idrottsskador i Sundsvall behandlar vi hos oss exempelvis nya och gamla knäskador eller besvär med hälsenor som uppkommit vid överbelastning eller felaktig träning. I sådana fall ser naprapaten på olika sätt till att återställa styrka och stabilitet i kroppen. Dels genom behandling, och dels genom rehabiliteringsträning.

Så kan det gå till

Ett sedvanligt besök brukar se ut på så sätt att du beskriver dina besvär, varpå en noggrann undersökning ligger till grund för din diagnos. Vidare inleder vi eventuell behandling och konsultation så att du på bästa sätt ska återställa hälsan.

Vänd dig till Naprapatkliniken för behandling av idrottsskador i Sundsvall!

Kontakta mig
Kontakta mig för Idrottsskador, Sundsvall

Anna Lindman, leg. naprapat

Växel: 060- 53 88 90 (Gemensamt med Ryggklinik Härnösand Sundsvall AB)
Mobil: 070- 203 93 13
E-post: anna@naprapatklinik.nu

Hitta hit

Storgatan 31
852 30 Sundsvall

Visa på karta »