Välkommen in. Vi är kliniken som lindrar och förebygger bekymrande smärta och nedsatt funktion i kroppen exempelvis vid belastningsskador i Sundsvall. Som naprapat ser vi till att analysera din situation, behandla symptom och förebygga uppkomsten av ny. Vi ger dig en helhetssyn på din hälsa och upplyser dig om hur du på bästa sätt tar hand om din kropp. Kontakta Naprapatkliniken när du behöver hjälp med belastningsskador i Sundsvall!

Legitimerad naprapat

Vi är det personliga hos en mindre klinik, men har kompetensen som hos en stor. Oroa dig inte över långa väntetider eller remisskrav. Med gedigen erfarenhet har vi rutin för vad som fungerar. En naprapat har kompetens till en mängd metoder, på så sätt ser vi på Naprapatkliniken till att råda bot på dina belastningsskador.

Vi hittar grundorsaken – och åtgärdar den!

Smärta i muskler, leder och rygg har allt som oftast en tydlig bakomliggande orsak. Ofta har exempelvis ryggont eller nackspärr sin källa i en statisk eller felaktig arbetsställning. Vi lokaliserar grundorsaken, behandlar den och ger dig som patient handfasta tips på hur du undviker problem i framtiden.

Vänd dig till Naprapatkliniken när du vill bli av med dina belastningsskador i Sundsvall.
Välkommen!

Kontakta mig
Kontakta mig för Belastningsskador, Sundsvall

Anna Lindman, leg. naprapat

Växel: 060- 53 88 90 (Gemensamt med Ryggklinik Härnösand Sundsvall AB)
Mobil: 070- 203 93 13
E-post: anna@naprapatklinik.nu

Hitta hit

Storgatan 31
852 30 Sundsvall

Visa på karta »