Välkommen till Naprapatkliniken i Sundsvall. Vi råder tryggt och smidigt bot på dina åkommor – oavsett om du har mindre brådskade besvär eller söker en akut naprapat. Hos oss blir du kvitt ryggskottet eller nackspärren, spänningshuvudvärken eller de överansträngda axlarna. Vi har erfarenhet och kompetens som den stora kliniken, men det personliga perspektivet som den mindre. Inga långa köer eller remisskrav ¬– ta kontakt med oss när du akut söker en naprapat i Sundsvall.

Vi hjälper dig!

En naprapat har befogenhet att sätta diagnos, behandla och rehabilitera de flesta kroppsliga besvär. Vi sätter en övergripande analys kring din hälsa, behandlar smärta och problem, och förebygger risken för ny. Vi är en naprapat som akut hjälpt många, ta kontakt du med.

Naprapatkliniken värdesätter lyhördhet och kompetens. Vi tar hänsyn till dina bekymmer, inleder en analys och ställer diagnos. I egenskap av legitimerad naprapat ser vi till att lindra dina bekymmer, oavsett om det är kroniskt eller akut. I Sundsvall har vi våra lokaler på Storgatan 31. Välkommen in!

Slipp dina allmänna fysiska besvär som nedsatt funktion eller smärta i rygg, leder och muskler. Kontakta oss på Naprapatkliniken när du är i behov av en akut naprapat i Sundsvall.

Välkommen!

Kontakta mig
Kontakta mig för Akut naprapat, Sundsvall

Anna Lindman, leg. naprapat

Växel: 060- 53 88 90 (Gemensamt med Ryggklinik Härnösand Sundsvall AB)
Mobil: 070- 203 93 13
E-post: anna@naprapatklinik.nu

Hitta hit

Storgatan 31
852 30 Sundsvall

Visa på karta »