Vi är den legitimerade naprapatkliniken i Sundsvall. Hos oss hjälper vi dig att råda bot och förebygga allt ifrån besvärande spänningshuvudvärk och nackspärr till ryggskott och ledvärk. Som naprapat har vi stor kunskap kring din kropp och kan på så sätt bilda en helhetssyn på dina besvär och vad som orsakat dem. Till vår fördel använder vi oss av beprövade metoder såsom massage, träning, triggerpunktbehandling, TNS och akupunktur. I Sundsvall finns vi på Storgatan 31, välkommen in!

Akupunkter i Sundsvall – En liten klinik med kompetens

Det finns mycket som kan ligga till grund för smärta och kroppsliga besvär – men minst lika många behandlingar och tillvägagångssätt till att lindra dem! Som naprapat utför vi akupunktur i Sundsvall och avhjälper såväl din kroniska huvudvärk som stress och nedstämdhet. Kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning på dina besvär.

Vägen till akupunktur hos oss

För akupunktur i Sundsvall vänder du dig till oss. Boka en tid på nätet, besök oss, eller ring för konsultation. Vi startar med ett samtal där du förklarar dina symptom, varpå vi fortsätter med en undersökning. Vidare får vi möjlighet att ställa en diagnos och kan senare inleda behandling.

För akupunktur i Sundsvall – vänd dig till Naprapatkliniken. Välkommen!

Kontakta mig
Kontakta mig för Akupunktur Sundsvall

Anna Lindman, leg. naprapat

Växel: 060- 53 88 90 (Gemensamt med Ryggklinik Härnösand Sundsvall AB)
Mobil: 070- 203 93 13
E-post: anna@naprapatklinik.nu

Hitta hit

Storgatan 31
852 30 Sundsvall

Visa på karta »